Läsplanering: Maj 2023

Som tiden svischar förbi. Snart har jag jobbat i tre månader på mitt nya jobb och är halvvägs genom min provanställning. Jag har ärligt talat inte hunnit komma in i nya rutiner av att ha ett kontorsjobb. Bland annat kämpar jag med att få igång träningen, då jag egentligen föredrar att träna på förmiddagen. Men läsningen tycks ändå ha fallit på plats.

I maj vill jag lite särskilt hinna med dessa böcker:

  • Is och vatten, vatten och is av Majgull Axelsson. Hyllvärmare. Jag har köpt på mig ett antal böcker av Majgull Axelsson genom åren och nu har jag varit sugen på att läsa dem. Det här är dock den sista ur hyllan.
  • Månsystern av Lucinda Riley. Lånebok. Även femte delen om de sju systrarna kommer jag att låna från biblioteket. Jag gillade Twiggy i första boken, men har fått en mer ambivalent inställning till henne genom seriens lopp.
  • Lektioner i kärlek av Lucy Dillon. Bokreafynd från i år. Lite Lucy Dillon sitter sällan fel.
  • Cemetary Books av Aiden Thomas. Bokreafynd från i år. Jag måste erkänna att jag är rejält nyfiken på den här.

Det finns ingen bokcirkelbok med den här gången heller, eftersom vi inte har hunnit ha vår träff ännu. Anledningen är att vi valde Fienden av Dick Harrison som bok i april, en bok vi alla har kämpat med. Så om jag inte hinner läsa klart den nu i april, så finns att läsa ut den bland majs mål med.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.