Läsplanering: September 2017

Denna månad har jag verkligen shoppat i min bokhylla. Just nu är jag väldigt sugen på hyllvärmare. Det finns ju en del spännande som har blivit stående i hyllan…

 • Biten av Kelley Armstrong. Hyllvärmare. Första delen i Women of the Underworld-serien, som jag egentligen vill läsa på engelska. Men hittar man en del i serien billigt second hand så får det bli på svenska ändå…
 • The Valley of Fear av Arthur Conan Doyle. Hyllvärmare. Den sista av Sherlock Holmes-romanerna och den här har jag definitivt inte läst.
 • Jan Wongs Kina av Jan Wong. Hyllvärmare. Hennes självbiografi om sin tid i Maos Kina var ju väldigt spännande, så jag har stora förhoppningar på den här.
 • Tiden är inte än av Elin Boardy vann jag i en tävling tidigare i år, men har inte hunnit läsa ännu. Jag tänkte att den skulle passa nu på hösten.

Har du läst någon av dessa böcker? Är det något du är nyfiken på?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på Läsplanering: September 2017

 1. Lena skriver:

  Borde också läsa lite hyllvärmare. Har lagt fram en lite hög, men om de blir lästa får vi väl se. Hoppas på någon i alla fall.

 2. Hoppas verkligen du kommer att tycka om Biten, jag är (som du nog har märkt) väldigt svag för Kelley Armstrong.

 3. Evelina skriver:

  Ska bli kul att se vad du tycker om Tiden är inte än! 🙂

 4. Tiden är inte än är jag nyfiken på 🙂

 5. Monika skriver:

  Hyllvärmare är kul att läsa, ofta är de bra 🙂 Man har ju varit lockad av dem någon gång. Den där Doyle har jag nog inte ens hört talas om förut.

 6. Gabriella skriver:

  Biten har värmt min hylla i säkert 15 år nu. Kanske dags att läsa den nu… 😉 Bra att du påminde mig!!!

 7. Jenny H skriver:

  Biten har jag precis börjat på. Lånade den av min sambos syster, för att jag hade tvåan stående i min bokhylla (köpt på second hand) och ju måste läsa ettan före tvåan. Hon mindes inte ens att hon hade boken i hyllan – bra början! Men jag har varit nyfiken på Armstrong länge så nu är det dags. Dessutom har jag bok fyra i hyllan på engelska … Köpte på mig innan jag läst något … Bara för att jag hört att Armstrong ska vara bra. Blir kanske lite rörigt att först läsa två böcker på svenska och sen resten engelska. Men det är ju bara de två första som översatts till svenska.

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag köpte Biten på second hand, därav att den är på svenska. Annars hade jag hellre läst på engelska. För min del brukar jag inte tycka att det blir rörigt att växla språk, eftersom det känns som en ofta blir tvungen att göra det när till exempel förlag slutar ge ut böcker mitt i en serie -.-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.