Mina topp 10 favoritämnen under Topp 10 Tisdag

Topp Tio Tisdag

Den 21 juni fyllde Top Ten Tuesday fem år. Därför skriver de på detta vis:  In honor of 5 years of Top Ten Tuesday ( our first Top Ten Tuesday debuted June 21, 2010) — My Ten Favorite Top Ten Topics We’ve Ever Done In The Past 5 Years. Här kommer fem ämnen som jag tycker att det har varit riktigt roligt att skriva om:

Top Ten Book Turn-Offs You Encounter While Reading: Det är kul att få dela med sig av sina frustrationer.

Top Ten Favorite Covers: Ni har väl knappast missat hur mycket jag älskar omslag?

Top Ten Books On My X Season To-Be-Read List: Jag ser detta snarare som riktlinjer än en tvångsmässig plan, men oftast väljer jag ut böcker som jag är väldigt sugen på och som jag oftast kommer att läsa.

Top Ten Favorite Kick-Ass Heroines: Ett ämne jag aldrig kan få nog av.

Top Ten Books I Wouldn’t Mind Santa Bringing Me: Det är alltid kul att få önska sig saker.

Top Ten Books I Was ”Forced” to Read: Ett par favoritböcker, till exempel Wuthering Heights, är sådana böcker som jag har tvingats läsa i skolan. Visst finns det böcker som jag tvingades läsa och avskydde, men det finns också böcker som jag tvingades läsa och älskade.

Top Ten All Time Favorite Books in X Genre: Den här brukar komma en gång om året och det är alltid kul att fundera på vilken genre jag ska välja.

Top 10 Books From My Childhood (Or teen years) That I Would Love To Revisit: Många av mina favoritböcker från barndomen eller tonåren är böcker som jag skulle vilja återvända till.

Top Ten Characters You’d Like To Check In With (meaning, the book or series is over and you so just wish you could peek in on the ”life” you imagine they are leading years down the line after the story ends): Jag blir ofta förälskad i karaktärer och i de böcker som jag tycker bäst om, brukar jag alltid undrar över hur det har gått när boken/serien är över.

Top Ten Characters You Wish Would Get Their OWN Book (minor or just maybe a semi main character you wish a book was from their POV): Jag brukar falla för bikaraktärerna och mer än en gång har jag funderat hur det skulle vara om de fick sin egen bok.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Mina topp 10 favoritämnen under Topp 10 Tisdag

  1. Monika skriver:

    Ja, just det, den där om bikaraktärer som skulle få en egen bok, den har jag för mig att jag hoppade över, men efter att ha läst andras inlägg så kom jag på massor 🙂

  2. Lottens bokblogg skriver:

    Ja, vi hade ju en del samma 🙂 Men ”covers” är bland de värsta för mig att komma på 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.