Mitt skrivande

Mitt skrivandeAntal ord: 17’253 ord

Det var ett tag sedan jag skrev ett sådant här inlägg – tre månader sedan. Det finns vissa naturliga förklaringar till detta som jag kommer att gå in på senare i eftermiddag.

En hel del av dessa ord blir recensioner, något som det känns som om jag skriver var och varannan dag. Efter att ha känt att jag hade ett format som jag gillade, har jag nu blivit lite missnöjd med det och håller på att experimentera för att hitta ett nytt sätt att bygga upp dem.

Jag har även uppehållit mig en del i det där fantasyuniversumet som jag brukar prata om. Det som inte som är så seriöst, utan som mest finns till för att jag ska kunna sträcka på skrivarmusklerna och pröva lite olika saker. Den här gången har jag lyckats skriva klart en novell, och arbetat på en annan som jag har hållit på med sedan 2012. Den äldre av dem är helt klar gällande alla delar i mitt huvud, men det är att få ned dem som är snudd på frustrerande. Den har växt till över femtusen ord och är inte på långa vägar klar.

Därtill har jag också börjat peta i ett av mina romanprojekt. Jag har några mindre ändringar kvar att göra på den och sedan ska jag läsa igenom alltihop en gång till. Det finns några bitar jag redan nu vet att jag kommer att ta bort och några saker som jag ska skriva om, men jag tror att jag kanske är på rätt spår denna gång.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Mitt skrivande

  1. Lena skriver:

    Det har ju blivit ganska många ord för dig. Bra jobbat!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.