Nytillskott i maj 2019

Jag inledde min bokkonsumtion i maj med att göra en liten beställning på Bokus:

De hade något erbjudande om 10% på allt, vilket fick mig att beställa därifrån trots att jag då inte fick samma utgåva av Blacks böcker som den första delen i serien jag har. Givetvis kom ju Adlibris med samma erbjudande dagen efter och där har de just de utgåvorna… Men eh, jag får lov att inte vara så kinkig.

Jag har också tackat ja till en del recensionsexemplar i maj:

Dessa tre är ju redan recenserade, för den som är nyfiken på vad jag tyckte om dem.

Det var också dags för en ny ask i min Novellixprenummeration:

Spännande blandning på noveller.

Fram emot slutet av månaden dök det upp ett överraskningsrecensionsexemplar:

Jag blev både lite irriterad och väldigt full i skratt när Sydafrikanskt vin dök upp. Bara någon dag innan hade jag fått utskick om den och medvetet ratat den. Varför? Jag är nämligen nykterist och har noll intresse av alkohol. Först tänkte jag låta den gå vidare till någon annan, men sedan gav jag den en chans.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.