Nytillskott i september

Är det någon annan som är fruktansvärt trött? Vi pratar om det på jobbet. Efter den sommar vi har haft borde vi vara fulladdade med D-vitamin och pigga, men istället är vi alla trötta och konstant förkylda. Min trötthet gör att bloggen ligger lite halvt i träda, men jag försöker uppdatera lite då och då i alla fall.

Så det är en av anledningarna till detta sena inlägg. September var en lugn månad vad det gäller bokinflödet. Det kom bara två recensionsexemplar hem till mig. Först ut var detta:

Denna fantastiskt vackra utgåva av Cthulhu vaknar av H. P. Lovecraft var en överraskning från Fria ligans förlag. Det var nästan så att jag inte fick ut den ur postboxen. Brevbäraren tänkte inte på att han öppnar hela ”väggen” när han lägger in posten, medan jag bara kan öppna mitt fack. Boken var för stor för att jag skulle få ut den. Jag stod och slet och drog, men lyckades inte få ut den. Till sist fick jag riva upp kartongen, ta ut boken, och knyckla ihop kartongen för att få ut min post. Men den är läst och recension kommer nu i veckan.

Sedan kom ytterligare ett recensionsexemplar mot slutet av september:

Bokbloggarkollegan Robert Warholm släppte nyligen sin tredje bok, Ingenting att se. Även denna kommer att recenseras nu i veckan.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.