Omslagsonsdag #80 Bokreafynd

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är bokreafynd.

Jag schemalägger detta på kvällen innan bokreans start och vet ännu inte om någon av dessa snyggingar (bortsett från den som jag redan har) kommer att ha hittat hem till mig. Men här kommer sex riktigt snygga böcker som finns på årets rea:

bokreafynd

Det ska bli riktigt spännande att se om någon av dessa kommer att pryda min hylla. Om du är nyfiken du också, kika tillbaka här på lördag och förfasas över hur jag shoppar på rean.

Veckans snyggaste är Boken om Mademoiselle Oiseau. Som jag hoppas att jag har köpt den…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Omslagsonsdag #80 Bokreafynd

  1. Freja skriver:

    Så fina! Jag håller mig ifrån rean, jag ligger lågt med att köpa böcker just nu…

  2. Sagoböckerna var riktigt fina 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.