Romancing the Werewolf av Gail Carriger

Författare: Gail Carriger
Serie: Supernatural Society, #2
Förlag: Gail Carriger LLC (2017)
Antal sidor: 146 sidor
Recensionsexemplar: Nej.

Biffy har nyligen tagit över som Londonflockens alfa och det har inte varit lätt. Hans flockmedlemmar motsätter sig hans val av gardiner och någon håller på och lämnar bebisar på hans trappsteg. När professor Randolph Lyall återvänder hem till London efter tjugo år utomlands, är han rädd över vad han kommer att upptäcka. Flocken befinner sig i kaos och hans alfa i kris, vilket kommer att kräva all hans effektivitet och kompetens för att ställa allt till rätta. Kanske kan han på vägen upptäcka hur han ska laga sitt brustna hjärta.

Romancing the Werewolf är inte en fristående bok. Det är en bok som kräver att du har läst Gail Carrigers The Parasol Protectorate och kanske någon bok i The Custard Protocol för att ha byggt upp en relation till karaktärerna. För att du ska riktigt ha förälskat dig i dem. På så vis får du mysig, underhållande läsning där du ömsom vill slänga boken ifrån dig för att pojkarna är så fantastiskt korkade, ömsom ger ifrån dig överförtjust fnitter. Detta är romantiskt fluff för den som sedan tidigare älskar Biffy och Lyall och har längtat efter att se dem återförenas.

För att vara en så kort roman, erbjuder Romancing the Werewolf ändå en spännande handling. Vi får se Biffy försöka ta sin plats som alfa och lära sig vara varulv till fullo. Ett känslomässigt farväl till lord Akeldama och det liv Biffy kunde ha haft. Att lära sig att han kanske inte är som alla andra alfavarulvar, men att han ändå bryr sig om sin flock, leder dem och har deras respekt. Bebisarna ger en underhållande berättelse, som snart blir mörkare.

Romancing the Werewolf är en bok för de som redan är ett fan av Gail Carrigers författarskap, och det kommer få den läsaren och skrika av frustration och sucka över hur söta pojkarna är.

Betyg 4: Gillade den verkligen.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Romancing the Werewolf av Gail Carriger

  1. Gabriella skriver:

    Jag har än så länge bara läst Finishing School-serien av Gail Carriger, men ser fram emot att läsa alla hennes andra böcker också. 🙂 Man får liksom abstinens efter ett tag…

  2. Pingback: Månadsrapport: Augusti 2019 - C.R.M. NilssonC.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.