Sommarlov med Kulturkollo #blommig

Idag har det varit härligt sommarväder. Lustigt nog har jag då passat på att vara inne och städa garderoben. Och varit ute med hundarna förstås. Lillebror tål inte värmen särskilt bra, men kyltäcken och kylfiltar är fruktansvärt bra uppfinningar.

#blommig

Jag fortsätter hänga med på sommarlov med Kulturkollo. Idag är #blommig som gäller och då får det bli min första trädgårdsbok som får vara med på bild. Jag är inte direkt trädgårdsfantast. Egentligen har jag mest odlat medicinalväxter tidigare, men nu drömmer jag om en trädgård med rosor och liljor. Lite medicinalväxter kommer givetvis få vara med på ett hörn.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Sommarlov med Kulturkollo #blommig

  1. Helen skriver:

    Rosor är ju otroligt vackra. Jag önskar jag hade plats för några men nästa sommar ska vi göra lite förbättringar i vår mini trädgård.

  2. Boklysten skriver:

    Rosor är så fina och det skulle vara kul att odla lite olika sorter i trädgården, men uppriktigt sagt så är jag nog inte tillräckligt intresserad för att orka hålla på.

  3. Anna skriver:

    Vilken lockande bok! Jag har odlat ett gäng olika sorters vita rosor i min trädgård tillsammans med lavendel men rådjuren äääälskar rosenknoppar. Nästan har jag gett upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.