Tips om två tävlingar

Vinn en valfri bok för 100 kronor på Adlibris

För att fira att hon har uppnått sitt läsmål, har Julia en tävling där du har chans att vinna en valfri bok för hundra kronor på Adlibris.

Andra pris är en valfri pocket för 50 kronor från Adlibris.

Vinnare dras nu på fredag så det är rätt bråttom.

Vinn Att de i tid må väckas

Swedish Zombie lottar ut ett exemplar av Frida Arwen Rosesunds senaste roman, Att de i tid må väckas. Handlingen beskrivs så här på Adlibris:

Skräck, folktro och romantik i 40-talets Sverige.

Hilda flyr hemmet eftersom hon är gravid och inte vill att hennes far ska upptäcka det. Hon rymmer en natt genom Bergslagens skogar och når utkanten av en by där tvillingarna Lia och Märta bor. De tar hand om henne men uppträder allt mer märkligt.

Johanna förlorar sin man Herman i en tragisk gruvolycka. Hon sörjer, men slåss samtidigt med sitt dåliga samvete eftersom hon blivit förälskad i Georg.

Hennes vän Sofia flyttar in och de tar hand om en flicka som blivit stum och som sägs ha fött ett odjur. Johanna kan inte låta bli att undra om olyckan är hennes straff för att hon haft syndiga tankar och när predikanten Mindor och hans Manda dyker upp i byn dras hon sakta in i den sektlika sammanslutningen.

Vad är det som lurar i skogarna? Är odjuret självaste Djävulen som kommit till bygden? Och vilka väsen bor djupt nere i sjön Noran och manifesterar sig i kvinnornas mardrömmar?

Visst låter det spännande? Vinnare dras nu på fredag så det är rätt bråttom.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.