Veckans skörd #144

Det var ett tag sedan jag lånade något på biblioteket, men härom veckan laddade jag ned en e-bok:

god-jul

Som ni vet har Kulturkollo valt ut Jonas Karlssons God jul som nästa cirkelbok och jag har ju redan hunnit läsa den. Samtalet börjar den 12 december och det ska bli spännande att läsa de andras åsikter om boken.

Jag gjorde en second hand-runda med mamma i lördags för att hitta prylar till min lägenhet. Då fick jag också en bokpresent av henne:

i-en-klass-for-sig

I en klass för sig är Fanny Ambjörnssons doktorsavhandling. Vi läste utdrag ur den när jag gick en socialantropologisk kurs och den verkar väldigt spännande. Det jag har läst tidigare av Ambjörnsson har ju varit givande.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans skörd #144

  1. Lena skriver:

    Jonas Karlssons bok är jag sugen på att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.