Veckans skörd #154

Eftersom jag är en sådan värdefull kund hos Akademibokhandeln (*host*) fick jag, liksom många andra, 20% rabatt på ett köp hos dem under föregående vecka. Det kunde jag inte motstå så jag knallade dit förra måndagen och handlade böcker:

Efter att ha sett Fantastiska vidunder och var man hittar dem är jag rädd att jag har snöat in lite på det temat. Så jag köpte filmmanuset och den nya, illustrerade versionen av Fantastic Beasts and Where to Find Them. Jag har den på svenska tidigare, men om den är illustrerad och har sex nytillkomna vidunder så gills det inte.

Som sagt, jag har snöat in lite. Så jag kommer nog babbla en del om den här filmen. Särskilt som jag redan har hunnit se den två gånger.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Veckans skörd #154

 1. MissMagic skriver:

  Tyckte verkligen filmen var mysig. Jag förstår dig helt! 😀 Fina böcker!

 2. Bokstund skriver:

  Jag läser gärna mer om Fantastiska vidunder ?

 3. Lena skriver:

  Så fina omslag på böckerna. Filmen var hur mysig som helst.

 4. Filmen är verkligen underbar 🙂

 5. Sofies bokblogg skriver:

  Åå, en ILLUSTRERAD utgåva? Det låter helt underbart!
  Mvh en annan som också är insnöad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.