Veckans skörd #35

Det känns lite konstigt att skriva detta inlägg på en måndag; jag börjar bli van vid mina inläggsrutiner, men jag kände att det var viktigt att få upp de sista av julis recensioner innan augusti var slut. Jag ligger nästan konsekvent en månad efter vad det gäller att publicera dem…

Nu är det exakt en vecka sedan den här boken damp ned i brevlådan hos mig:

min mormor hälsar och säger förlåt

Recensionsexemplar från Forum som gjorde det väldigt svårt att koncentrera sig på sina studier. Jag tackar för det! Definitivt en bok som förgyllde vardagen och den lästes ut i ett jehu. Recension kommer nog om en vecka, på recensionsdatum. Jag vill fila lite extra på den.

Sedan fick jag också hem en film:

iron man 3

Jag har redan sett Iron Man 3, men jag tycker om att se om saker. Överväger nästan att köra ett maraton med alla tre filmerna någon regnig helg…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #35

  1. Lena skriver:

    Det här var både en bok som jag vill läsa och en film som jag vill se. Maken har sett Iron man 3 tillsammans med barnbarnet och svärsonen och dom tyckte att den var lika bra som de tidigare filmerna.

  2. Carro skriver:

    Ser verkligen fram emot att läsa din recension av Backmans nya! Jag har den också hemma men vågar inte börja på den förrän jag har tid för sträckläsning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.