Veckans skörd #4

Jag fick lyckligtvis bara hem en bok den här veckan:

Bibliotekskatten Dewey

Bibliotekskatten Dewey är en av de böcker som jag beställde efter att ha vunnit Nobelprisprojektets tävling för ett par veckor sedan. Så nu har jag lite mysig läsning att se fram emot.

Ordern delades itu, fick jag veta på måndagen. Lite märkligt kan tyckas med tanke på att ett mejl kom under tisdagen om att Memnoch the Devil skulle skickas med Schenker. Det är dock så att det paketet kom bort under postgången, så jag är lite lättad att den delades itu. Men kundservice har varit änglar med att hjälpa mig se till att det blev rätt och boken kommer förhoppningsvis så småningom.

Sista chansen för frågestunden!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.