30 Days of Hunger Games: Favoritstrid?

30 days of hunger games

Day 5: Your favorite fight/battle scene:

Jag har funderat och funderat på den här frågan, utan att egentligen komma fram till något vettigt svar. Trots att mycket av de böcker, tv-serier och filmer jag gillar innehåller våld, så ogillar jag själv våld och kan inte påstå att jag tycker att kamp- och stridsscener är häftiga.

Däremot tycker jag att list kan vara intressant. Så när det verkade oundvikligt att det skulle komma till strid och Katniss sköt ned ett målgetingbo, tyckte jag var bland det mest vidriga och smartaste hon gjorde i hela trillogin.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar på 30 Days of Hunger Games: Favoritstrid?

  1. Pingback: 30 Days of the Hunger Games » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.