Ekorre på hjul

harryDen här lilla krabaten höll jag på med under större delen av 2013. Jag började virka honom under början av året, men fick slut på stoppning och var inte helt nöjd med hur kroppen blev så han blev liggande ett bra tag. I december tog jag mig i kragen och stickade klart de sista delarna och monterade honom. Han fick namnet Harry eftersom jag stickade klart honom medan jag tittade på Harry Potter and the Goblet of Fire.

Namn: Harry
Färdigvirkad:
 December 2013
Höjd: 10 centimeter
Material: Marks och Kattens Nissegarn (brunt, gult och svart – från Panduro), stickor 2mm
Mönster: Ekorre på hjul från boken Sticka Mochimochi av Anna Hrachovec

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i amigurumi och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Ekorre på hjul

  1. Pingback: Sticka Mochimochi av Anna Hrachovec » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.