Läsplanering: Mars 2019

Det gick bra för mig att hålla bloggen igång i början av februari, men sedan tog tröttheten och stressen mig. Just nu försöker jag också på något sätt skriva ikapp alla recensioner, vilket går lite sisådär. De jag har kvar från 2018 får bli minirecensioner (förutom två orecenserade recensionsex), men jag har kvar december att skriva recensioner på och där läste jag ju över 30 böcker.

Men jag vänder uppmärksamhet mot mars nu och vill hinna med åtminstone dessa fyra böcker:

  • Fiskarmännen av Chigozie Obioma. Hyllvärmare. Jag köpte den här på föregående års bokrea och känner att nu är det dags.
  • The Gospel of Loki av Joanne M. Harris. Omläsning. Vi ska läsa den här till nästa bokcirkelträff i början av april, så jag tänker läsa om den i slutet av mars.
  • Ormen i Essex av Sarah Perry. Födelsedagspresent. Jag fyllde år nu i februari och tänkte försöka mig på att läsa ut alla de böcker jag fick nu i mars.
  • Under the Udala Trees av Chinelo Okparanta. Födelsedagspresent. Det handlar om två flickor, från olika etniska grupper, som blir förälskade under inbördeskriget i Nigeria och konsekvenserna av deras kärlek.

Har du läst någon av dessa? Är det någon du blir nyfiken på?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

8 svar på Läsplanering: Mars 2019

  1. Fiskarmännen tyckte jag mycket om! Men Ormen i Essex blev jag besviken på.

  2. Fiskarmännen minns jag att jag var nyfiken på när den kom ut. Borde skriva upp den på min att läsa-lista. Ormen i Essex har jag den engelska versionen i bokhyllan och har faktiskt funderat på att läsa den själv nu i mars. Tror jag ska försöka göra det! 🙂

  3. Lena skriver:

    Fiskarmännen var väldigt läsvärd. Ormen i Essex har ajg här hemma och är sugen på att läsa den snart.

  4. The Gospel of Loki har jag tänkt läsa länge. Kanske är dags snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.