Läsplanering: Mars 2022

Mina förhoppningar om ett lugnare februari kom väl på skam, men nu känns det som att det vänder. Vi håller tummarna för det!

Jag märkte att jag hade valt lite mycket tjocka böcker i februari, så vi satsar på lite tunnare verk i mars. Dessa fyra vill jag särskilt hinna med:

  • Svartkrut och eld av Naomi Novik. Nästa del i serien om Temeraire. Vi får se hur det blir i april sedan, då jag inte har hemma fjärde boken. Och de som finns på Bokbörsen känns lite väl dyra.
  • Histories av William Shakespeare. I år har jag som mål att läsa William Shakespeares samlade verk. I mars tänkte jag satsa på hans historiska pjäser.
  • Den lilla bokhandeln i hamnen av Jenny Colgan. Bokreafynd från i år. Jag hade inte insett att det här var en uppföljare till Den lilla bokhandeln runt hörnet, men blev riktigt glad när jag upptäckte det.
  • The Female Man av Joanna Russ. Bokreafynd från i år. Jag har haft den här på min att läsa-lista i nästan tio år, så jag blev väldigt glad när SF-bokhandeln hade den på sin rea. Den verkar spännande.

Har du fyndat något på årets rea? Kommer mars att domineras av realäsning för din del?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.