Mitt skrivande: Det går trögt just nu

Mitt skrivandeAntal ord: 28’897 (sist jag postade ett sådant här inlägg var i april, så det är inte så mycket som det ser ut)

Vad

Det känns som om det inte har blivit så mycket skrivet på sista tiden. Lusten har det varit lite si och så med, men mest så har jag haft det hektiskt och haft lite personliga problem som har varit viktigare än skrivandet. Förhoppningsvis ska jag komma på banan igen nu i juli.

Vad som har blivit skrivet är en hel mängd recensioner. Ibland känns det som om det enda jag gör är att skriva recensioner dagarna i enda, men det är bara inbillning. Dessutom är det nog så kul att göra.

Det som inte har varit recensioner har varit sådant som jag skriver när jag försöker komma igång med det skönlitterära skrivandet på nytt. Jag har befunnit mig lite i mitt kravlösa fantasyuniversum och lekt runt. Dessvärre kom jag sedan aldrig igång med det ”riktiga” skrivandet, på grund av B-uppsats och det andra.

Även lite bidrag till Skrivas tävlingar har skrivits, men jag missade att skicka in dem. Jag vet, otroligt klantigt av mig. Vi får se om det går bättre nu i juli.

Jag hoppas att juli kommer att bli en bättre skrivarmånad. Jag håller tummarna för det.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Mitt skrivande: Det går trögt just nu

  1. Freja skriver:

    Mitt skriande har gått trögt i 30 år….

  2. Freja skriver:

    skrivande ska det förstås vara, men skriandet är rätt ynkligt det med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.