NaNoWriMo: Dag 24-28

NaNoWriMo

Dag 24

Antal ord: 3’197 ord

Totalt (dag 24): 59’684 ord

Utvärdering: Jag skrev klart kapitel 14 under denna dag med den underbara känslan av att detta faktiskt blev riktigt bra. Jag introducerade en ny karaktär som sätter allting i rullning. Det känns som om det nu ska stadigt rulla på mot slutet.

Då är känslan för det kapitel jag fortsatte arbete med, nummer 17, mindre lovande. Det känns som om det kommer bli ett svårt kapitel.

Dag 25

Antal ord: 425 ord

Totalt (Dag 25): 60’105 ord

Utvärdering: Det började ta på krafterna, det här med NaNoWriMo. Jag skrev bara tillräckligt för att nå mitt mål föregående vecka: 60’000 ord. Det blev lite på kapitel 17, men det mesta var faktiskt beskrivningar och dialog till kapitel 19. Det är ett kapitel jag knappt kan man bärga med att börja skriva på det.

Dag 26

Antal ord: 0

Totalt (26): 60’105 ord

Utvärdering: Jag hade lite av en dålig dag och orkade helt enkelt inte skriva. Istället lade jag mig ned på sängen och sträckläste Feber. Maggie Stiefvaters sätt att hantera flashbacks till traumatiska händelser är något som jag kan lära mig något av. Tre av mina karaktärer lider ju av PTSD, kom jag fram till igår.

Dag 27

Antal ord: 0

Totalt (dag 27): 60’105 ord

Utvärdering: Det svåra med att ha uppnått 50’000 ord är att fortsätta efter det, tycker jag. Det brukar alltid bli så att jag inte skriver något de sista dagarna av NaNoWriMo (även om detta är första gången jag har blivit klar tio dagar för sista dagen).

Så detta ointresse som kommer av att ha nått målet, plus att ha fastnat i världens oväder och lite dåliga nyheter, gör att jag knappt ägnade en tanke åt skrivandet denna dag.

Dag 28

Antal ord: 1’713 ord

Totalt: 61’818 ord

Utvärdering: Jag skrev klart kapitel 24. Det påminde mig om det här inlägget på Debutantbloggen. Bara att sätta sig ned på fläsket och skriva, trots att det nästan gör fysiskt ont och inte känna sig nöjd med något som kommer ut. Men det blev klart och jag kommer nog inte hata det lika mycket om någon månad när jag ska redigera.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.