Omslagsonsdag #47 Rymd

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är rymd.

rymd

Jag kunde inte hitta en enda bok bland mina lästa som hade rymdmotiv, och när jag sökte vidare hittade jag nästan enbart gamla science fiction-omslag som såg nästan identiska ut. Trenden var definitivt planeter som de ser ut på den övre raden.

Finast av dessa tycker jag nog att Across the Universe och A Million Suns är.

Är det någon av dessa du fastnar särskilt för?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Omslagsonsdag #47 Rymd

 1. Johanna skriver:

  A million suns är lite extra snyggt tycker jag 🙂

 2. Boklysten skriver:

  A Million Suns är jättefin!

 3. Helen skriver:

  Across the universe är riktigt fint faktiskt =)

 4. Sara Pepparkaka skriver:

  Jag är mest förtjust i ”Across the universe” här också.

 5. Monika skriver:

  Jag får nog hålla med om att Across the Universe och A Million Suns är snyggast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.