Veckans skörd #153

Det fortsätter att hitta hem lite saker till mig. Bland annat två Discshopbeställningar:

Den första beställningen innehöll Fantastiska vidunder och var man hittar dem, som jag redan har hunnit se, och först säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D., som jag har sett sedan tidigare. Den andra beställningen var mer impulsiv. Egentligen hade jag tänkt vänta med The X-Files: The Event Series, men det blev att jag beställde den. Då slank även Captain America: Civil War och Doctor Strange med. Så nu har jag lite att titta på här framöver.

Sedan har två böcker dykt upp:

Skam av Robert Warholm har ni ju redan läst om tidigare på bloggen, men nu har jag också fått ett recensionsexemplar som jag har hunnit läsa ut precis. Ska försöka skriva recension under dagen och publicera kanske nästa vecka.

Tiden är inte än av Elin Boardy vann jag inne hos och dagarna går. Jag har inte läst något av författaren tidigare, men de recensioner jag har läst på den här har gjort mig rejält nyfiken.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #153

  1. Marie Eggimann skriver:

    Alltid kul med lite fin post.

  2. Bokstund skriver:

    Jag har inte sett Doctor Strange än, men tänker göra det snart. Och Tiden är inte än tror jag kommer snart så jag kan läsa den! Fin skörd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.