Veckans skörd #156

Egentligen kom ju allt det här i början av förra veckan, men jag orkade inte fota när jag började jobba igen. Så det får bli att jag visar upp förra veckans paket idag.

Först kom den här, passande nog på Internationella Harry Potter-dagen:

Visst är det lite märkligt att jag inte har ägt filmerna tidigare? Å andra sidan så är jag ju inte det största fanet av filmatiseringarna, även om Alan Rickman som Snape alltid kommer att leva kärt i mitt hjärta. Men nu när jag har dem borde jag kanske ordna ett filmmaraton?

Sedan hade Adlibris specialpris på utvalda ungdomsböcker, däribland två som jag har varit riktigt nyfiken på:

Middagsmörker av Charlotte Cederlund har jag varit nyfiken på sedan den först kom ut och nu riktigt kliar det i mig efter att få läsa den. Inte fullt lika mycket som det kliade i mig att börja läsa Abigail Tarttelins Golden Boy, dock: den satte jag tänderna i direkt och sträckläste.

Jag väntar på ytterligare paket. Det kan hända att jag börjar stresshoppa när jag mår dåligt.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans skörd #156

  1. Monika skriver:

    Åh, jag hoppas du ska gilla Middagsmörker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.