Veckans skörd #165

Bokhösten 2017 ser ut att bli späckad. Jag väntar på en del recensionsexemplar, men hittills har bara denna hittat hem till mig:

Och det är ju inte dåligt så! Vi mot er är ju en av årets mest efterlängtade böcker, och jag slukade den när jag väl orkade hämta ut den. Min begränsade energi gjorde att den blev liggande oförskämt länge innan jag kunde ta mig till utlämningsstället. Men den blev läst i princip i samma stund som jag hämtade ut den, så jag hoppas orka skriva recension på den så att den kan vara uppe i nästa vecka.

Sedan har jag beställt hem en nördig pryl:

I samma stund som jag såg de första bilderna på denna lilla figur kände jag ”måste ha!” Att den såldes exklusivt på San Diego Comic Con verkade ju sätta käppar i hjulet för den tanken. Men så fick jag tag i en (som kom i en överdrivet stor låda) och kan nu klappa lite nöjt på en söt occamy. Min Harry Potter-hylla börjar bli lite full med nördiga prylar…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #165

 1. Robert W skriver:

  Lyckliga du som fått Vi mot er som rec.ex.
  Draken är jättesöt!

 2. Elin Säfström skriver:

  Backman … Måste läsa, men har lite grejer att göra just nu och jag vet att så fort jag läser honom så sitter jag där och kan inte göra någonting annat. Vill också ha occamyn:)

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Det var lite så det blev när jag väl hämtade ut boken. Till och med så att jag frivilligt vaknade tidigt på lördagen och läste den 🙂

   Jag beställde min occamy via EMP, men de verkar inte ha kvar den nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.