Läsplanering: Juni 2023

Tänk att juni redan nästan är här. Det här året har varit ett omvälvande år hittills och jag hoppas i ärlighetens namn att det snart lugnar sig lite. Framför allt så att jag kan falla in i en rutin och få alla delar av mitt liv på plats.

I juni hoppas jag särskilt hinna med dessa fyra böcker:

  • I kroppen min: resan mot livets slut och alltings början av Krister Gidlund. Hyllvärmare. En av de många böcker jag plockade på mig när vi tömde mormor och morfars hus inför att morfar skulle flytta in på äldreboende. En bok som min mormor var väldigt tagen av. Vi får se om jag orkar läsa den.
  • Love in the Time of Cholera av Gabriel García Márquez. Bokcirkelbok. Det här är vår nästa bokcirkelbok på temat ”en bok som innehåller en kärlekstriangel.” Jag har beställt den via Bokbörsen.
  • De dödas skuggor av Francis Hardinge. Bokreafynd. Jag har inte läst något av denna författare, men jag är riktigt nyfiken.
  • Is av Anna Kavan. Bokreafynd. Den här har varit uppe på tapeten många gånger under tisdagstrion. När jag såg den på bokrean, kände jag att det var läge även för mig att läsa den.

Som ni ser finns ingen bok i serien De sju systrarna med i planeringen. Jag har lagt nästa bok i serien på mitt nattduksbord, men vet inte om jag kommer att läsa den just i juni. Det känns som om jag behöver en liten paus från serien.

Har du läst någon av dessa? Är det någon du skulle rekommendera?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: Juni 2023

  1. Lena skriver:

    Ser ut att bli intressant läsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.