Veckans skörd #163

Viljestyrkan är inte alltid så stor, vilket leder till en del försyndelser. Nu har jag gjort en till Adlibrisbeställning:

  • Seven Stones to Stand or Fall av Diana Gabaldon är en tämligen ny samling med Outlander-noveller. Visserligen ingår fyra av dem redan i A Trail of Fire, men det finns annat material som jag inte har läst tidigare.
  • The Bedlam Stacks debutromanav Natasha Pulley kom ut nu i juli. Jag älskade hennes och har sett mycket fram emot den här.
  • Hunger: A Memoir of (My) Body av Roxane Gay har jag läst utdrag ur och läst om så mycket att jag inte kunde bärga mig utan var tvungen att börja läsa den så snart som möjligt. Roxane Gay är alltid vass och en fantastiskt skicklig skribent.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #163

  1. Monika skriver:

    Jag önskar så att även jag kunde fängslas av den där Outlander-serien. Får kanske ge mig på andra delen 🙂

  2. Vad fin The Bedlam Stacks var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.