Veckans skörd #162

Semestern har gjort mig lite slarvig. Inget av det här hittade hem till mig under föregående vecka, utan tidigare. Kanske borde jag göra en månadens skörd istället? Risken är dock att jag glömmer, samt att jag får full insyn i hur mycket böcker som kommer hem till mig. Kanske blir det ordning på mig nu när semestern är över.

Den här gången har det dock kommit hem mest film till mig:

Jag skulle inte beställa film. Men så hade Discshop fri frakt och jag råkade kolla vad de hade för filmer på kampanj. När jag fick syn på Stand By MeBoys Don’t Cry och Blå är den varmaste färgen var jag dock körd. Alla tre är filmer jag hemskt gärna velat se. Den enda jag hittills hunnit titta på är Stand By Me, som tyvärr gjorde mig lite besviken.

Sedan har en bok hittat hem till mig:

Jag var ute på en second hand-runda när jag fick för mig att rota runt i en boklåda och hittade den här uppföljaren till Daphne du Mauriers Rebecca. Susan Hill skriver jäkligt bra och jag fick för mig att jag hade hört gott om Skuggan av Rebecca. Först senare insåg jag att den verkligen har fått usla recensioner. Men vi får se vad jag tycker.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #162

  1. Skuggan av Rebecca vill jag läsa nån gång 🙂

  2. Monika skriver:

    Uppföljare till Rebecca? Hmmm… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.