Ingen större mening…

… med att hålla tummarna för mig idag. Fredagen första veckan körde jag med en ny instruktör som bara sa att nej, det här kommer inte gå, och avbokade både teoriprov och uppkörning. När jag var på körskolan igår så fick jag höra att det inte finns några uppkörningstider förrän i slutet av oktober.

Men jag har ytterligare tio lektioner inbokade och en förhoppning om att det kanske uppstår en lucka som gör att jag kan köra upp i september. Det gäller att se det positivt. (Ironiskt nog vad körläraren sa till mig precis innan han sa att han skulle boka av proven.)

Hösten kommer bli lite hektiskt, med andra ord. Särskilt som jag kommer att bli student igen samtidigt som jag jobbar. Jag har tackat ja till att läsa socialrätt på Borås Högskola och Hundens beteendebiologi på Linköpings universitet. Båda är rena distanskurser och på kvartsfart, så jag hoppas att jag ska orka.

Samtidigt ska det bli så oerhört kul att sätta sig i skolbänken igen.

Vad det innebär för bloggen får vi se. Jag kommer inte lägga ned den, men jag kanske inte kommer att uppdatera lika frekvent. Det beror helt och hållet på hur jag känner när allt drar igång.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Ingen större mening…

  1. Lottens bokblogg skriver:

    Lycka till med både körningen och pluggandet!

  2. Monika skriver:

    Lycka till med allt och ta inte ut dig nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.