Juldagstraditionen fortsätter: Amigurumi!

Jag har för vana att ge bort åtminstone en amigurumi i julklapp till någon och så blev det även i år. I väntan på att jag ska vakna efter julfirandet, har jag därför schemalagt detta inlägg för att visa vad jag gav bort till min syster i år.

pingvin

Den här krabaten tog sin lilla tid att göra, men söt blev den allt. Första gången jag virkar i ullgarn, har bara stickat vantar tidigare, och det är ett väldigt trevligt garn. Jag vill ha en egen pingvin, så jag kommer nog snart virka en till mig själv.

Namn: (får se vad min syster döper den till)
Färdigvirkad: December 2014
Höjd: 18 centimeter
Material: Marks och Kattens Samo (vitt, ljusgrått, svart och mörkgrått), Marks och Kattens Nissegarn (svart och vitt – från Panduro), virknål storlek 4, barnsäkra ögon 15 mm från Ilkkadesign, nagelborste för att rugga till garnet
Mönster: Pingvin från Supersöta virkningar av Brigitte Read.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i amigurumi och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 svar på Juldagstraditionen fortsätter: Amigurumi!

  1. Anna A skriver:

    Å vad fin. Förhoppningsvis blir 2015 första året jag gör en amigurami:)

  2. [Anna] skriver:

    Super söt! 🙂 Brukar själv ge bort lite virkningar men virkandet har legat på is på senaste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.