Liebster Blog Award

liebester blog award

Tack Lena på Mest Lenas Godsaker för denna utmärkelse. Det är då mening att jag ska svara på nio frågor.

1. Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville bli sångerska först, men senare ändrade jag mig till journalist och strax därefter till psykolog. Jag har velat bli psykolog sedan jag var 12 år.

2. Vad är du idag?
Jag är student vid universitetet och pluggar till beteendevetare, med planer att fortsätta försöka söka in till psykologprogrammet.

3. Vart vill du helst resa?
Vilken svår fråga! Antingen Japan eller Wales. Kan inte riktigt bestämma mig.

4. Var ser du dig själv om fem år?
Vem vet hur livet ser ut om fem år? Jag har en förhoppning om att jag ska plugga till psykolog eller att jag är utgiven författare, men annars lär jag väl arbeta med organisationsstruktur inom något företag som beteendevetare. Jag har upptäckt nämligen att jag tycker att gruppsykologi och organisationer är riktigt kul!

5. Rött eller vitt?
Rött, definitivt. Men om det gäller vin så ingetdera, då jag inte dricker alkohol.

6. Sommar eller vinter?
Jag tycker att vinter är finast. Snö och is är så underbart vackert.

7. Skog eller hav?
Hav, tror jag. Ligga på stranden och läsa låter väldigt härligt i stunden.

8. Vad gör dig ledsen?
Det finns mycket som gör mig ledsen.

9. Vad är det bästa du vet?
När jag är med människor jag tycker om och känner att jag är lycklig.

Sedan är det meningen att jag ska skicka det vidare till fem andra bloggar. Det var svårt att välja; det finns så mycket fina bloggar, men de här valde jag: 23 minuter, How hollow heart and full; Bokföring enligt Monika; Lottens bokblogg och Skrivande.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 svar på Liebster Blog Award

 1. Mia Eggimann skriver:

  Va kul,,grattis. Kul att veta lite om dig, hoppas du lyckas med din planer
  Mia

 2. Pingback: Liebster Blog Award | How hollow heart and full

 3. Yay, me!

  Är det svårt att komma in på psykologlinjen? Jag har två gamla klasskompisar som jag tror båda pluggar till psykolog men jag har ingen nämnvärd kontakt med någon av dem.

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Det är svårt. Det universitet jag vill in på har inte de högsta poängen, men jag har ändå någon hundradel för lite i poäng 🙁 Jag har rimligast chans att komma in vid Umeå, men jag ville inte flytta så långt ifrån släkt och vänner.

   • Ah, I see. Det är ett svårt dilemma. Hur länge har du sökt? Ibland kan det vara så att man måste hålla ut någon termin innan man kommer in. Jag har en släkting som söte till ett program i säkert två år och till sist, efter mycket om och men, kom hon in. Annars kanske det kan vara värt att flytta trots avståndet? Umeå är en jättebra och fin studentstad 🙂

    • C.R.M. Nilsson skriver:

     Jag har sökt sen 2010, så det är ett tag. Jag är nästan elak och hoppas att de inte ska få ordning på betygssystemet till nästa år så att jag kan smyga in bakvägen.

     Jag har bara hört en massa positivt om Umeå. Men det är alldeles för långt bort. Det är bara i yttersta nödfall som jag kan tänka mig att flytta dit.

 4. 23minuter skriver:

  Så kul att du skickar vidare till mig 🙂 Jag hade också drömmar om att komma in på psykologprogrammet men det är bara så himla svårt att komma in så jag fick till sist lägga den drömmen på hyllan. Jag hoppas verkligen att det går bättre för dig 🙂

 5. Grattis till utmärkelsen och tack för utmärkelsen! :)Nu har jag besvarat frågorna och skickat vidare.

 6. Monika skriver:

  Tack! Ska du göra högskoleprovet nu på lördag då?

 7. Lottens Bokblogg skriver:

  Tack. Jag ska skriva ngt till veckan:-)
  Kul att få reda på lite om dig också!

 8. Pingback: Liebster Blog Award | Lottens Bokblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.