Skrivande

Antal ord: 9’690 ord

Vad: Det här är det samlade av vad jag har skrivit sedan i tisdags. Majoriteten skrevs igår när jag fick något konstigt ryck och skrev oavbrutet i flera timmar i sträck.

Två dikter, Hit ’n Miss och Lex, till diktsamlingen I nattens tystnad. Lex är en kväll som hoppade in i min hjärna i måndags kväll och gjorde sig ett litet bo i min hjärna. Jag har små bitar av hans historia i huvudet och en bit av dem kom fram i dikten.

Stor del av det jag skrev igår är inte särskilt användbart. Jag skrev mest bara för att skriva och komma igång igen. Det här är det mesta jag skrivit under en period när jag inte har haft NaNoWriMo hängande över mig. En del av det kanske går att använda. Jag skrev bitar av Lex historia. Jag har småbitar här och var, men hur allt ska hänga ihop är lite av ett mysterium.

Jag har precis nått fram till halvvägsmärket på min berättelse till queer big bang! Minimum ordantal är 10’000 och det känns rätt skönt att vara halvvägs igenom nu. Det är också vändpunkten för själva berättelsen. Det är nu Maja träffar Jonas och det ska bli kul att utveckla på mina äldre idéer.

 

 

Lyssnar på: Glee 3×13
Humör: Glad
Läser: … och bli ett vackert lik av Maria Hede

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.