Den konstigaste tv-serien jag har tyckt om

Om du frågar folk i största allmänhet tror jag att de tycker att det jag tittar på är lite småkonstigt. Åtminstone kombinationen. Men en av de serier som jag personligen tycker är den konstigaste är nog denna:

arkiv x

Jag älskar Arkiv X. Särskilt de första säsongerna slukade jag med hull och hår (och fick mardrömmar på kuppen när jag överdoserade). Men det händer att jag stannar upp och undrar vad sjutton det är jag egentligen tittar på. Särskilt den där övergripande historien som är så svår att få grepp om med alla sina turer hit och dit.

Nog är jag nog fast till slutet (jag har tre säsonger kvar att se), men jag räknar med att det kommer att bli konstigare och konstigare…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Den konstigaste tv-serien jag har tyckt om

 1. Anna A skriver:

  Ja Arkiv X var lite sådär konstigt bra. Får fundera på vad som blir min konstigaste… Blir nog något nyare tror jag…

 2. Monika skriver:

  Jag älskade verkligen Arkiv X. I alla fall de två första säsongerna, sedan blev det bara, ja konstigt 🙂

 3. Lena skriver:

  Arkiv X är både bra och konstig. Gillar den också!

 4. Freja skriver:

  Neeeeej, den är inte konstig alls, bara underbar! Vi ska snart se den igen med våra barn, det ska bli en uplevelse!

 5. Såntsomjegliker skriver:

  Konstig er bra! X- Files er deilig sært, snålt og spennende 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.