En tv-serie jag vill börja titta på i framtiden

nämn en tv-serieJag har inte varit särskilt lockad av att börja titta på nya serier under det här året, men efter att ha läst vad andra har skrivit när de har gjort den här utmaningen är det ett par som jag har blivit lite nyfiken på.

En vanligt återkommande serie på denna lista är Twin Peaks, som jag bara har sett brottstycken av. Ju mer folk beskriver den, desto mer låter det som om det kanske vore något för mig.

En annan serie som har nämnts några gånger är Carnivále, en serie från början av 2000-talet som det bara blev två säsonger av. Den lär handla om två personer som upptäcker att de är nyckelfigurer i ett krig mellan himmel och helvete.

Orange Is the New Black är en annan serie som jag är lite smått nyfiken på. Likaså är Resurrection, som började gå på femman för ett par veckor sedan.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 svar på En tv-serie jag vill börja titta på i framtiden

 1. Monika skriver:

  Jag har nästan precis tittat på de tre första avsnitten av Resurrection och den verkar väldigt lovande. Hoppas bara de kan låta bli att gå över gränsen till löjligt 🙂

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag har funderat på att titta på den, men irriterar mig på att de kör dubbelavsnitt. Annars verkar den väldigt bra 🙂 Borde kanske sno boken som serien är baserad på, då pappa har den.

 2. Freja skriver:

  Twin Peaks är en stor favorit hos mig. Så pass att jag och en kompis diskuterar att åka på Twin Peaks festival i USA… Och OITNB har jag lyckats se första avsnittet av och den känns kanonbra, så nu ska jag bara ta mig för att fortsätta se den…

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag såg någon Twin Peaks-dokumentär för ett par veckor sedan, och den där festivalen verkar verkligen vara värd att besöka 🙂 OITNB funderar jag på att börja titta på, men jag vill inte skaffa Netflix bara för att titta på den serien…

 3. Anna A skriver:

  Orange Is The New Black känns som att man måste testa på någon gång framöver så hypad som den är.

 4. Pingback: Nämn en tv-serie-listan » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.