En uppdatering + tips om en tävling

Uppdatering

Jag var ju på sjukhuset i fredags för att ta lite prover. Mina värden var helt normala och blodtrycket är normalt. Jag har lite feber, men inte speciellt hög. Kan vara en reaktion på medicinerna  jag har ätit.

Jag åkte upp till akuten igår eftersom mina händer har krampat större delen av dagen. Finmotorik har jag ingen, men det gör inte ont. Fingrarna bara kröker sig och låser sig. Proverna var normala och läkaren trodde eventuellt att spänning i nacke kunde vara boven i dramat.

Orelaterat till min hälsa, men rörande min dator: den är slut. Det var displayen som hade gått sönder och att reparera det skulle gå på 5384. Alltså, kostnaden för en ny dator. Filerna är oskadda men för närvarande har jag ingen dator. Istället har jag köpt min första surfplatta så länge och det fungerar suveränt än så länge.

Tävlingen

tävlingSchitzo-Cookie’s bokblogg fyller 4 år i dagarna. Ett stort grattis!

För att fira lottar hon ut två signerade ex i serien Sword Princess Amaltea. Svensk manga, fantasy med ombytta könsroller, låter det inte som något som skulle passa mig? Jag hoppas verkligen på tur!

Tävlingen pågår till lördagen den 23 Maj.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning, okategoriserad och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.