Ett nytt kapitel

Den uppmärksamme läsaren har säkert sett att jag kommer att påbörja ett nytt kapitel i mitt liv nu under oktober. Imorgon börjar jag nämligen jobba som stödpedagog på ett LSS-boende. Det ska bli så oerhört kul och spännande!

Det är därför jag har skrivit att jag inte vet hur mycket jag kommer orka att läsa nu under oktober månad. En är ju alltid trött när en börjar ett nytt jobb, så jag räknar med att jag i princip kommer att sova de stunder jag är hemma. Därför har jag bestämt mig för att jag inte kör några av veckoutmaningarna en tid framöver, eftersom jag troligtvis inte kommer hinna/orka med att svara på kommentarer eller kommentera hos någon annan. Överlag kommer det nog ta tid för mig att få in rytmen i mitt nya liv.

Under tiden som jag gör det, så har jag schemalagt en del recensioner och enkäter i två veckor. Sedan får vi se hur det går. Blir det en paus så blir det.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Ett nytt kapitel

 1. Lycka till på nya jobbet!

 2. [Anna] skriver:

  Lycka till på jobbet och klokt att du då prioriterar tiden på ditt liv och inte på bokbloggen, vi finns kvar när du har tid att bli mer aktiv igen 🙂

 3. Lottens bokblogg skriver:

  Grattis till nya jobbet och lycka till!
  Från erfarenhet vet jag att man blir trött av nya jobb så det är nog klokt att trappa ner lite på bloggandet ett tag.

 4. Monika skriver:

  Vad kul! Grattis! Bra tänkt att ta det lite lugnt med bloggandet i början, tills du kommit in i det hela 🙂

 5. Chriss skriver:

  Vad roligt med nytt jobb, grattis! 🙂

 6. Annette skriver:

  Spännande! Ny faser i livet kräver oftast enormt mycket energi, så det låter som en klok inställning. Allt du hinner utöver det du tänkt blir en bonus. Grattis och lycka till på nya jobbet!

 7. Lycka till med nya jobbet! Fullt förståeligt att det kanske ger lite andra prioriteringar. Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.