Förvara smart – organisera ditt hem av Paulina Draganja

Författare: Paulina Draganja
Förlag: Semic (2015)
Antal sidor: 128 sidor
Recensionsexemplar: Nej.

Exempel på var den kan köpas i olika format
Inbunden | Adlibris, Bokus, CDON

Förvaring är en ständig utmaning och något vi alltid tycks lida brist av. I Förvara smart delar Paulina Draganja med sig av sina bästa tips kring att skapa en strukturerad förvaringslösning, vilket också skapar ett ordnat hem och möjligheter till vardagseffektivitet. Om var sak har sin plats blir det lättare att hitta. Du spar tid och stress. Att bli bra på förvaring handlar ofta om att bli uppmärksam på sina egna behov och vanor. Till exempel förstå varför man har svårt att göra sig av med saker man inte använder. Det finns handfasta råd om hur man rensar effektivt och förvarar rationellt, liksom en grundlig genomgång rum för rum om hur man undviker vanliga problemområden som alla kan känna igen sig i.

Förvara smart är ett av mina bokreafynd som jag har sett mest fram emot att läsa, vilket gör det lite märkligt att det har blivit liggande i nästan ett helt år. Men nu är den läst och jag är taggad att börja strukturera upp min förvaring. Paulina Draganja skriver med uppenbar entusiasm och engagemang, vilket drar med mig och får mig att vilja göra upp med mina mindre bra lösningar.

Jag är en person som är prylgalen. Men till och med jag har insett att det inte går att behålla allting. Förvara smart erbjuder flera konkreta tips på hur du rensar kontinuerligt. Varför ska du egentligen behålla saker som inte ger dig glädje? Sedan märks det ju att Draganja inte är bokbloggare. Hennes tips för hur du rensar bland böcker, eller organiserar dem, kändes inte helt användbara för mig. Men i övrigt är detta en bok fylld av konkreta råd och tips som kan hjälpa en till att få lite ordning och reda.

Har du svårt för förvaring? Lugn, införskaffa Förvara smart och låt Paulina Draganja guida dig till hur du löser det.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.