Läsplanering: Mars 2021

Februari började bra, men sedan dukade jag under för någon slags influensa. Jag testade åtminstone negativt för Covid-19, men är fortfarande inte helt bra. Därför blev läsningen lidande i februari för att jag helt enkelt inte har orkat.

Så utöver de böcker jag vill läsa i mars, som kommer nedan, har jag kvar Tusen och en natt I från förra månadens planering. Den är inte dålig, men inte heller en bok man direkt sträckläser.

De fyra böcker jag särskilt vill läsa i mars: The Silver Mage; Nyckeln; Ekoenkelt; Operamopsen
  • The Silver Mage av Katherine Kerr. Femtonde delen i Deverryserien och sista delen i den ursprungliga sviten. Jag är så spänd på att se hur berättelsen ska knytas ihop.
  • Nyckeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Ytterligare en serieavslutning. Hur ska det egentligen gå för våra Utvalda? Vem kommer leva? Vem kommer att dö?
  • Ekoenkelt av Pernilla Johansson. Ett av mina bokreafynd från i år. Jag försöker att leva mer hållbart och medvetet (skratta inte åt mig när ni ser mina bokreadårskaper, är ni snälla, jag försöker åtminstone), så det ska bli intressant att läsa.
  • Operamopsen: En sällsam kärlekshistoria av Disa Åberg och Linda Bonaventura. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag hörde talas om den här, men jag har velat läsa den i ett antal år. Älskar verkligen omslaget. Ytterligare ett bokreafynd.

Nu håller vi tummarna för att jag får vara frisk och stark i mars, så att jag orkar både läsa och träna. Jag håller på att bli galen av att inte få träna.

Vad ska ni läsa i mars? Har du läst någon av dessa?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: Mars 2021

  1. Maria Johansson skriver:

    Hej, jag har följt din blogg ett tag nu och tycker väldigt mycket om dina recensioner😀. Jag har Daggerspell på min läsplanering för mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.