Läsplanering: November 2019

Jag var på akuten med en boende i förra vecka och passade visst på att plocka med mig en fripassagerare därifrån. Förkylningen som har däckat mig denna sista vecka i oktober och början av november har inte varit nådig. Jag tog ett bad tidigare idag och det knockade mig totalt.

Så det är därför jag har varit lite tyst den här veckan. Men nu vänder vi blickarna mot november med fyra böcker som jag vill lite särskilt läsa denna månad:

  • Revolvermannen av Stephen King. Hyllvärmare. Jag såg filmatiseringen i oktober och blev lite nyfiken på bokserien, där jag hade de två första böckerna. Men tydligen hade de blivit kvar hos mamma och pappa på något vänster.
  • Från kön till genus av Don Kulick (Red.). Hyllvärmare. Jag hade den här i en av mina mest spännande kurser, en socialantropologisk kurs om genus, och har tänkt att jag ska beta av den kurslitteratur jag har från den kursen.
  • Brödernas Grimms sagovärld. Bokreafynd från i år. Jag har älskat sagor sedan jag var liten, kanske särskilt brödernas Grimms som är lite mörkare än andra.
  • Sonen av Lois Lowry. Bokreafynd från i år. Jag ser fram emot att avsluta den här kvartetten.

Har du läst någon av dessa? Vad ser du fram emot att läsa i november?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Läsplanering: November 2019

  1. Lena skriver:

    Har köpt hela den serien av King, men har inte påbörjat den ännu.

  2. Monika skriver:

    Åh, du ska börja läsa Kings serie! En helt fantastiskt serie. Vill bara förvarna om att det kan vara så att du tycker att de första två eller eventuellt tre böckerna är riktigt dåliga. Ge inte upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.