I Love Spring-tag

Jag har blivit taggad av Bella till att göra den här taggen, som handlar om våren. Eftersom jag inte har tillgång till en videokamera blir det heller ingen video, utan ni får hålla till godo med en skriven liten text.

1. Hur är våren där du bor?

Förvirrad, är nog bästa ordet att beskriva våren med. Ena dagen är det sommarvärme, för varmt för långärmat och jackor, och nästa dag kommer det snöblandat regn. Case in point: sommarvärme de senaste dagarna, till Valborg lovar de snö.

2. Most anticipated book release this spring?

En av de böcker jag har sett mest fram emot som kom ut i år, kom ut i mars: Drömtjuvarna av Maggie Stiefvater. Dessvärre har jag ännu inte fått tag på den eller läst den, vilket är lite lustigt med tanke på hur jag har längtat.

3. Show us a book cover that reminds you of spring.

Jag associerar pasteller med våren och även fåglar, vilket gör att denna känns rätt vårlik.

4. Where are you going to read this spring?

Jag har börjat släpa ut en sittdyna på lunchen och sitta på trappen för att läsa när jag är hemma och pluggar. Det lär i alla fall bli att jag sitter mycket i trädgården och läser, om det fortsätter vara så fint väder som det är nu.

5. Find a cover with the sun on it!

Räknas den här?

Jag, En

Jag tror att det där ljusskenet är solen. Jag tolkar det i alla fall det som det.

6. What are your favorit spring reads?

På våren brukar det bli mycket ungdomsböcker och fantasy. Det är en tradition jag även fortsätter med i år när jag tänker läsa klart Parasollprotektoratet och den sjunde boken i Artemis Fowl-serien. Det här är andra året i rad som jag läser en Artemis Fowl-bok på våren, så de böckerna kanske kan räknas som spring reads.

7. Find a book with many different colors on it.

Drottningen vänder blad

Drottningen vänder blad är väl minst sagt färgglad?

8. Whom do you tag?

Bokfrossa

Lena

romeoandjuliet

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

7 svar på I Love Spring-tag

  1. Lottens Bokblogg skriver:

    Det där är väl definitivt en sol!

  2. Bella skriver:

    Vad roligt att du ville göra den! ^^ Och känner igen det där med förvirrande vårväder. Förra veckan kunde det vara minusgrader på morgonarna medan det nu i helgen varit runt 20+ och sen nu i veckan ska det bli kallt igen. Man blir ju galen!

  3. Lena skriver:

    Tack för en rolig tag. Har redan gjort den. Det är också roligt att se vad andra svarar på frågorna och vilka böcker man hittar. Omslaget till Pearl of China är jättevackert!

  4. Pingback: I love spring tag | Bokfrossa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.