Mitt skrivande: Ja, jag skriver fortfarande

Mitt skrivande

Antal ord: 13’139 ord

Vad

I vanlig ordning så är det en hel del recensioner som ska in här.

Men även att jag har skrivit en del på ett bidrag till Mix förlags novelltävling, ett bidrag som jag har ägnat väldigt mycket tid åt att redigera också för att det ska vara så bra som möjligt. Jag vet inte om det är sci-fi nog, men det är en bra berättelse.

Kring påsk kom jag in i rytmen av att skriva Illumina igen och det blev ett väldigt kärt återseende. Jag är klar med kapitel 21-22 och är ungefär halvvägs genom kapitel 23, som är sista kapitlet. Det känns som om jag snart kan vara klar med ett av mina mål för skrivandet i år: klar med första utkastet av detta manus. Ett annat mål har varit att bli klar med andra utkastet av dess föregångare, vilket jag också har arbetat en del med.

Jag har börjat att löst skissa kring ett mer humoristiskt manus, men har lite problem med den dramatiska kurvan. Jag har en vag idé av hur det hela ska gå och känner väl till mina karaktärer, men jag måste konkretisera det mer.

Just nu känner jag att jag bara vill sitta och skriva hela tiden, vilket troligen beror på tentan. Jag har aldrig så mycket skrivlust som när jag egentligen inte har tid att skriva.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Mitt skrivande: Ja, jag skriver fortfarande

  1. 23minuter skriver:

    Varför är det så att man alltid har som mest skrivlust när man inte har tid?! Tentaperioder är för mig de tidpunkter när jag skriver och städar som mest 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.