Nytillskott i februari 2021 (exklusive bokrea)

I februari fyllde jag trettio år, vilket firades i all stillhet tillsammans med den närmsta familjen. Förstås fick jag en del bok-, film- och fandomrelaterade presenter.

Av mamma fick jag The Midnight Library av Matt Haig och Klimatpsykologi av Kali Andersson, Frida Hylander och Kata Nylén. Jag har redan hunnit läsa Klimatpsykologi och The Midnight Library ligger i den illavarslande höga hög med böcker som står näst på tur på mitt nattduksbord.

Av min kära far fick jag säsong 3 och 4 av Agents of S. H. I. E. L. D. När jag är färdig med Supernatural, är tanken att jag ska se om den här serien. Jag tror dessutom inte att jag har sett säsong 4, så det ska bli spännande.

Jag fick också en liten slant av mamma för att köpa en berlock till mitt Harry Potter-armband i minne av min trettioårsdag. Eftersom Pandora då också hade ett erbjudande, sköt jag till egna pengar för att köpa tre berlocker: sorteringshatten, Hogwartsexpressen och dödsrelikerna.

Hunden var hos frisören i februari och medan jag väntar på henne brukar jag tycka att det är ganska meningslöst att gå hem, då hon är så snäll att det går fort. Så jag donade munskydd och höll rejält avstånd till andra människor medan jag gick på Myrorna. Där hittade jag förstås lite böcker:

Tre inbundna böcker i fint skick: Bläckmagi av Cornelia Funke; Is och vatten, vatten och is av Majgull Axelsson samt Midvinter av Rosamunde Pilcher

Fyra pocketböcker: Hemmet av Mats Strandberg; Silvervägen av Stina Jackson; Bläckdöd av Cornelia Funke samt Signal av Stephen King. Jag trodde jag hade fått tag i del 1 och 2 i Funkes serie, men det var visst 2 och 3 så jag får hålla utkik efter bok 1. Silvervägen ska vi läsa i min bokcirkel om vi kommer igång igen.

Mina bokreaförsyndelser spar vi till imorgon.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nytillskott i februari 2021 (exklusive bokrea)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.