Nytillskott i juni 2020

Jag trodde länge att det inte skulle komma hem några böcker till mig i juni, men så gjorde jag en beställning på Bokbörsen som hann komma fram i slutet av månaden:

Egentligen skulle jag bara köpa Vinden genom nyckelhålet av Stephen King, men när jag klickade mig in på säljaren insåg jag att han också sålde Kalle och chokladfabriken av Roald Dahl och Horn av Joe Hill. Även de fick komma hem till mig eftersom jag velat läsa dem länge.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.