Och så var det Adlibris tur

Då har det blivit dags att avslöja vad jag har förhandsbokat på Adlibris.

adlibrisbeställning

Det är inte lika mycket som på Bokus, men fler titlar som jag har haft ett våldsamt sug efter. Innan 2014 års början hade jag tänkt att jag skulle ha en utmaning med avsluta serier, men jag valde att begränsa utmaningarna. Ändå har jag nästan tänkt att jag ska försöka avsluta Artemis Fowl-serien och då är ju nästsista boken Atlantissyndromet helt perfekt!

Jag behöver mera Alice Munro i min bokhylla, Jonas Hassen Khemiris bok har jag varit våldsamt sugen på länge och som ni suktade mig med Den nya människan förra året. Jag kan inte hjälpa att jag känner mig som ett litet barn på julafton inför de här reabeställningarna.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Och så var det Adlibris tur

  1. Lena skriver:

    Har faktiskt inte förhandsbokat en enda bok till bokrean. Skall gå in i vår fysiska bokhandel och några andra affärer istället när bokrean drar igång.

  2. Bokmoster skriver:

    Två av mina favoriter, Jag ringer mina bröder och Nära hem. Den nya människan har jag varit nyfiken på ett tag. Bokrean = julafton 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.