Omslagsonsdag #53 Dans

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är dans.

dans1 dans2 dans3

Dans i min värld är tydligen detsamma som balett.

Veckans snyggaste är utan tvekan Portrait of a Protègè. Annars är jag också väldigt svag för Dance of ShadowsWhite Swan, Black Swan och On Pointe.

Är det något av dessa omslag som du fastnar för?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Omslagsonsdag #53 Dans

 1. Sara Pepparkaka skriver:

  Jag gillar ”The sleeping beauty” för färgen och ”Tillsammans är man mindre ensam” för att den är svartvit. (Nej, logik är inte min starka sida, hurså? ) Jag hittade inga balettdansare på mina böcker, konstigt nog.

 2. Klara skriver:

  Många fina dansomslag! Reflections och White Swan, Black Swan är mina favoriter av dessa omslag. 🙂

 3. Gia - Bokfrossa skriver:

  Jag är lite svag för Dance of shadows

 4. Lena skriver:

  Omslaget till Tillsammans är vi mindre ensam är otroligt fint.

 5. Tycker verkligen om White Swan, Black Swan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.