Seg i starten idag

Jag och familjen åkte upp till Stockholm i fredags och kom hem igårkväll. Idag är jag därmed lite trött och tror att jag hoppar över en smakebit på søndag denna vecka.

Det blev inte lika kul som att jag hade hoppats på, på grund av mående och tragedi, även om det var mestadels trevligt. Det som var tragiskt var att vi var på Sweden International Horse Show i fredags när den tjugotreåriga valacken Filur stöp efter målgången under fyrspannet. Jag har sett hästar dö förut, men det här blev en fruktansvärd chock.

Mina tankar är med hans ägare.

Vi kände oss dämpade även dagen efter, men fortsatte med våra planer. Min syster och mamma åkte tillbaka till Friends Arena och pappa och jag strosade runt i staden. Jag kan ju aldrig motstå Science Fiction Bokhandeln när jag är i Stockholm, men lyckades faktiskt behärska mig och hålla mig sånär inom de ramar jag hade satt upp.

Tanken är att jag ska återkomma under dagen med vad det blev för inköp.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Seg i starten idag

  1. Monika skriver:

    Usch, jag läste om hästen. Så sorgligt.

    Du får ta igen dig i dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.