Veckans skörd #112

Redan förra året bestämde jag mig för att jag skulle köpa hem en bok för att komma i julstämning och så har min bokcirkel valt en julig bok under december, så i år ska jag läsa mig till julstämning. Dessa två har kommit hem till mig:

julböcker

My True Love Gave to Me är en antologi med noveller av 12 författare som utspelar sig i juletider. Många bra författare medverkar: Laini Taylor, Rainbow Rowell, David Levithan, Stephanie Perkins, så jag tror att det kan bli väldigt mysig läsning. Tyvärr fanns den inte inne med det fina omslaget jag ville ha, men innehållet bör ju vara bra även när jag tycker att utsidan är ful. (Är inte så förtjust i guldtext och gulddetaljer.)

How the Grinch Stole Christmas av Dr Seuss valde vi i Boktokarna till decembers bok. Den fanns inte på mitt bibliotek, annat än på persiska, och jag vill ju så hemskt gärna läsa den.

Vad tror ni: kommer jag hamna i julstämning?

Sedan har jag också vunnit en bok:

no och jag

No och jag av Delphine de Vigan vann jag inne hos och dagarna går. Det verkar vara en mysig bok som också kan vara lämplig som decemberläsning.

Det kom ytterligare ett paket, men då hade jag redan lagt undan kameran:

barhusetSynd var det för Bårhuset av Douglas Foley var så fint inslaget i julpapper och allt. Tack, Vargnatt, det var så himla gulligt av dig. Och Lillebror blev väldigt glad för det lilla paketet. Nosen gick i ett när jag plockade fram det!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Veckans skörd #112

  1. ingen jul utan julböcker 🙂

  2. Monika skriver:

    Jag tror nog de kan hjälpa till med julstämningen, men vad som behövs allra mest är ju snö 🙂

  3. Lottens bokblogg skriver:

    Jag har olästa ”julnovellsböcker” i hyllan… kanske borde plocka fram dem.

  4. Vad bra att det kom fram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.