Skrivande

Jag är fruktansvärt dålig på att hålla igång dessa. Ska vi försöka säga att jag ska skriva dem på måndagar och ni skriker på mig om jag inte gör det?

Antal ord: 16’153 ord

Vad: Det är ett antal recensioner som har blivit skrivna denna omgång. Närmare bestämt tio stycken. Jag läste ju så hiskeligt mycket när jag var i Ystad. Men jag börjar ha antalet recensioner att skriva nere på en bekväm nivå nu.

En stor del av det är hela fyra kapitel på Lilium Bulbiferum samt en epilog. Detta innebär att min roman faktiskt är klar. Eller tja, det första utkastet. Romanen ligger nu och gottar till sig för att jag ska kunna börja redigera i september. Det är extremt svårt för mig att låta bli att peta i det redan nu, men jag måste skapa lite distans till dessa karaktärer som jag älskar.

Cirka 1’000 ord är på en novell som är lika lätt att skriva som det är att pressa blod ur en sten. Jag hemsöks av idéer till den, men det vill inte ner på papper. Inte heller vill den lämna mig ifred.

Jag har också börjat skriva på mitt bidrag till tidningen Skrivas novelltävling med temat ”på vägen”. Jag vet exakt vad jag ska skriva, vilken ton jag ska använda, hur det ska gå till. Nu ska jag bara skriva det också.

Redigerat: Jag har riktigt legat i med A Single Step nu ett tag eftersom det är den här veckan allting ska vara klart. Jag måste ta kontakt med min korrekturläsare och höra hur det går för henom, då jag börjar bli lite stressad. Jag önskar att moderatorn kunde höra av sig angående hur jag skulle göra.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.