Uppdatering om Påskutmaningen

Det hör inte till vanligheterna att jag postar inlägg på lördagarna numera och det här hade jag egentligen tänkt lägga ut igår. Men torsdagens tur till IKEA och kampen som var för att montera ihop min säng tröttade ut mig fullständigt. Trots det så har jag faktiskt fått en del läst hittills.

Dag 1: 297 sidor
Dag 2: 347 sidor
Dag 3: 139 sidor

Totalt har jag alltså läst 783 sidor hittills, vilket inte känns så pjåkigt. Jag har läst ut dessa böcker:

  • Fantastiska vidunder och var man hittar dem: Filmmanuset av J. K. Rowling
  • Dumplin’ av Julie Murphy

Just nu håller jag på med Skräck och avsky i Las Vegas av Hunter S. Thompson, som lyckas vara både riktigt rolig och så inte min grej på en och samma gång. Det är en bok jag känner mig riktigt kluven till.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Uppdatering om Påskutmaningen

  1. så många sidor har det inte blivit här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.