Veckans skörd #2

Jag har kommit på att Myrorna inte ligger långt ifrån där jag är på tisdagar och att det är bra mycket bättre att vara därinne, än att stå utomhus och frysa häcken av sig medan man väntar på bussen.

Det innebär, gott folk, att Sisyfosarbetet fortsätter…

Changing Planes

Changing Planes av Ursula K. LeGuin har ett av de snyggaste omslag jag någonsin sett. Dessutom verkar boken vara precis lite så där lagom udda för att jag ska tycka om den.

Jag har svårt att motstå en bargain. Så om jag hittar fyra böcker av en serie billigt, skitsamma att jag inte läser serien, då kan jag bara inte motstå. Det är också förklaringen till varför jag ibland läser bok fyra före bok femton och sedan bok ett.

Det jag fick tag i den här gången var fyra Sookie Stackhouse-romaner av Charlaine Harris, nämligen nummer 2-4 och nummer 8. Dessvärre upptäckte jag vid närmare läsning att jag ganska snart kom att reta mig på författarens sätt att skriva. De blir nog bra till en regnig dag ändå.

De här två ska jag ha och belöna mig själv med efter NaNoWriMo. Det är de två sista böckerna om Wolves of Mercy Falls och det är väldigt svårt att inte lägga mina klåfingriga händer på dem redan nu…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.