15 böcker: En bok som har med en onödig sak som gör mig lycklig att göra

6 … har med en onödig sak som gör mig ”lycklig” att göra.

Hej, mitt namn är Cassandra och jag är tv-seriemissbrukare (kör: ”Hej, Cassandra!”).

I början av året bestämde jag mig för att jag skulle konsumera 500 TV-avsnitt i en utmaning på en annan sida (fråga mig inte varför). Det visade sig dock inte var någon utmaning och mitt nyårslöfte för 2013 får nog bli att titta mindre på TV.

Jag älskar TV-serier. Jag älskar att följa många serier och förälska mig i karaktärer. Särskilt det sistnämnda. Men det tar ju så mycket tid. Tid som skulle kunna ägnas åt något annat, till exempel skriva eller arbeta mer med bloggen. Eller läsa en bok. Fast ibland är det ganska skönt att inte behöva måla upp vartenda scenario i huvudet utan få det lite mer serverat och att man kan prata och spekulera med andra medan man tittar. För mig är TV-tittande en social aktivitet med mina familjemedlemmar, som karaktäriseras av att det är svårt att få mig att hålla tyst.

Boken jag har valt är en följeslagare till en av mina favoritserier, Torchwood, som är en spin-off till Doctor Who. Just nu håller jag och min syster på att se om säsong 1 och herregud, vad dålig första säsongen var egentligen. Allting har utvecklats så mycket vad det gäller skådespeleri och specialeffekter.

Det finns inget mysigare än att krypa ihop under en filt en kulen höstkväll med lite skräck.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på 15 böcker: En bok som har med en onödig sak som gör mig lycklig att göra

  1. Pingback: 15 böcker | C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.